Kategorier
Jobb

Att ta uppdrag

Jag skriver sällan om mitt yrkesliv här på bloggen, vad jag gjorde innan jag flyttade ut på landet, eller vad jag gör nu. Men idag är det dags!

Min bakgrund är från början teknisk. Jag pluggade till civilingenjör i medieteknik på KTH och jobbade tio år i Stockholm med web och IT. Mina roller har varit sådana som projektledare, kommunikationsansvarig och managementkonsult.

Medan många i min omgivning har brunnit för tekniken i sig, att utföra digitaliseringen eller utvecklingen, eller för interaktionen mellan människan och tekniken, har jag brunnit för kommunikationen i och kring tekniken.

Jag vill att information ska vara lättillgänglig, att den ska vara riktad till rätt personer på rätt sätt. Att avsändaren ska kunna förmedla vad den gör och att mottagaren ska förstå. För mig är språk ett fantastiskt verktyg, och jag har under hela mitt yrkesliv strävat efter att utveckla min förmåga som skribent.

Därför tar jag gärna uppdrag där jag kombinerar mina kunskaper och förmågor. Sådana där jag kan använda min tekniska bakgrund och min förmåga som skribent. Jag har bland annat skrivit artiklar om kraftnät i Östafrika eller tunnelbyggen i Stockholm. Jag har jobbat med texter om GDPR eller hur tältföretag använder NX CAD i sin verksamhet. Jag har jobbat med e-learning för vägbyggen och komplicerade beställarsystem.

Just nu har jag möjlighet att ta fler uppdrag, så om du har ett behov, tveka inte att höra av dig. Du kan till exempel maila på kerstin.beckman@gmail.com eller skriva en kommentar här.

Vill du läsa mer om vad jag gör och har gjort?
Om mig
Linkedin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.