Genom utbildningar, snart femton års arbetslivserfarenhet och eget engagemang har jag byggt upp en bred kompetens med hörnen i kommunikation, teknikkunskap, strategisk utveckling och kreativt skrivande.

Kommunikation

Jag har många års erfarenhet av att skriva och utforma texter för webbplatser och trycksaker. Mina texter är alltid anpassade efter mina kunders målgrupp och kommunikationsstrategi. Jag hjälper också företag med storytelling och att utveckla företagstonalitet.

Teknikkunskap

Jag är i grunden civilingenjör i medieteknik från KTH och har över tio års arbetslivserfarenhet inom IT, webb, cloud computing och annan teknik. Många av de textuppdrag jag har haft har handlat om att förklara komplexa tekniska projekt på ett tillgängligt sätt.

Strategiskt arbete och företagsutveckling

Jag har arbetat i flera år som managementkonsult och projektledare inom IT och webb. Jag har bland annat jobbat med införande av agil utveckling på företag, utveckling av intranät på flera plattformar, marknadsföringsstrategier och utvärdering av olika molnlösningar.

Skönlitterära texter

Förutom kunduppdrag arbetar jag med egna skönlitterära projekt. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa andra att utveckla sitt kreativa skrivande genom lektörsläsning och att bolla skrividéer. Jag har gått kurser i kreativt skrivande, bland annat på Skrivarakademin och Bona folkhögskola.

Balans privatliv och arbetsliv

Sedan ett par år bor jag och min familj i en liten by inte långt från Ludvika, nära natur och friluftsliv.

Byn ligger på pendlingsavstånd från Västerås, Örebro, Borlänge-Falun och Fagersta. Vanligtvis jobbar jag på distans.

För att komma i kontakt med mig är du välkommen att skicka ett mail på
kerstin . beckman @ gmail . com eller lämna en kommentar här nedan.

Jag har F-skattesedel.