Om mig

Om mig

Jag frilansar inom textframställning och textbearbetning. Mina vanligaste uppdrag är artiklar och annat innehåll för webb samt rapporter och presentationer. Jag hjälper också företag med storytelling och att utveckla sin företagstonalitet. Utöver detta gör jag lektörsläsningar av skönlitterärt material samt bollar skrividéer.

De senaste tio åren har jag jobbat med webbkommunikation och projektledning för webb och IT i Stockholm, både som anställd och som frilansare. Jag har förutom min erfarenhet inom kommunikation också en teknisk erfarenhet, vilket gör det enkelt för mig att sätta mig in i och skriva om teknik.

I grunden är jag civilingenjör med inriktning medieteknik. Jag har även en fil. kand. med religion som huvudämne och har gått en utbildning i kreativt skrivande på Textlabbet på Bona folkhögskola.

Nu bor jag i Bergslagsskogen inte långt från Ludvika, på pendlingsavstånd från Västerås, Örebro, Borlänge och Fagersta. Vanligtvis jobbar jag på distans. När jag inte tar uppdrag skriver jag skönlitterärt, och har nyligen avslutat min andra bok.

För att komma i kontakt med mig är du välkommen att skicka ett mail på
kerstin . beckman @ gmail . com eller lämna en kommentar här nedan.

Jag har F-skattesedel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.