Text, teknik och strategi

Genom utbildningar, snart femton års arbetslivserfarenhet och eget engagemang har jag byggt upp en bred kompetens inom kommunikation, teknikkunskap, strategisk utveckling och kreativt skrivande.

Kommunikation

Jag har många års erfarenhet av att skriva och utforma texter för webbplatser och trycksaker. Mina texter är alltid anpassade efter mina kunders målgrupp och kommunikationsstrategi. Jag hjälper också företag med storytelling och att utveckla företagstonalitet.

Teknikkunskap

Jag är i grunden civilingenjör i medieteknik från KTH och har över tio års arbetslivserfarenhet inom IT, webb, cloud computing och annan teknik. Många av de textuppdrag jag har haft har handlat om att förklara komplexa tekniska projekt på ett tillgängligt sätt.

Strategiskt arbete och företagsutveckling

Jag har arbetat i flera år som managementkonsult och projektledare inom IT och webb. Jag har bland annat jobbat med införande av agil utveckling på företag, utveckling av intranät på flera plattformar, marknadsföringsstrategier och utvärdering av olika molnlösningar.

Skönlitterära texter

Förutom kunduppdrag arbetar jag med egna skönlitterära projekt. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa andra att utveckla sitt kreativa skrivande genom lektörsläsning och att bolla skrividéer. Jag har gått flera kurser i kreativt skrivande, bland annat på Skrivarakademin och Bona folkhögskola.

Balans i livet

Sedan ett par år bor jag och min familj i ett rosa hus i en liten by i Bergslagen. Här har vi vacker natur att utforska och en liten trädgård att odla i. En katt som kurar i soffan och rävar som skäller i skogen. Och vargspår på sjön.

Samtidigt är det bara en knapp halvtimme till Ludvika, Smedjebacken och Fagersta, en dryg timme till Västerås, Örebro och Borlänge-Falun och enkelt och smidigt att ta sig till Stockholm.

Kontakt

För att komma i kontakt med mig är du välkommen att skicka ett mail på kerstin.beckman@gmail.com

Jag har F-skattesedel.

Ett svar på ”Text, teknik och strategi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.