Kategorier
Bo på landet

Att återhämta sig

Det har varit en intensiv tid på många olika sätt. Snurrig och lite trasig och samtidigt fin på sitt sätt. Nu hämtar jag andan, landar. Full av tankar som behöver distans för att kunna formuleras.

Idag är världen vacker. Snön ligger pudrig och tjock, på marken och på träden. Jag, min äldsta syster och hennes familj utforskade skogen med skidor. Träffade på min granne som lagt upp ett spår runt byn – Malingsbomilen som är sådär en tre kilometer. Vi vuxna njöt. Barnen hade kalla tår och långa uppförsbackar, men landade glada och rödkindade till choklad i vårt varma lilla hus.

Allt det här mjukar upp livet, liksom en promenad och samtal i blårosa skymningsljus

Familjen jobbar uppåt uppåt uppåt

 

Min guddotter visade vägen

 

Skymning över sjön

 

4 svar på ”Att återhämta sig”

Det är helt underbart med snö! Just nu ligger dock temperaturen och dallrar runt noll, men jag tror att det kommer att hålla i sig ett tag.

Jag kan tänka mig att vintrarna i Bryssel inte är någon höjdare. Men ni borde få en rätt tidig vår?

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.