Kategorier
Skrivande

Respons

Jag är inte längre så nervös över att lämna ifrån mig texter som jag var när jag började skriva mer egna texter, men det är fortfarande pirrigt. Läsaren kan ju tycka att det är tråkigt eller dötrist eller tråkigt eller, förhoppningsvis, alldeles, alldeles underbart.

Jag har ett pågående skrivprojekt, som jag har jobbat med i ett par år nu. Det har blivit mest kvällar och andra lediga stunder som jag har ägnat mig åt de två systrarna Marja och Ylva, men det finns ett helt manus om dem nu.

Min skrivgrupp har fått följa dem under hela deras utveckling, och jag har lämnat manuset till lite olika läsare under hela processen. Den senaste läsaren är Maria i min bokklubb. Hennes feedback väckte igång en hel massa idéer, och fick mig att kicka igång skrivarbetet efter ett sommaruppehåll med lägenhetsförsäljning, flytt och semester. Jag har återigen börjat drömma text på nätterna. Och nu börjar det sakta närma sig en punkt där jag tror att jag vågar skicka ut min text i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.