Kategorier
Uncategorized

Goda nya intentioner

Just nu hänger jag mig åt att frossa i retrospektioner. Det här året har varit rätt förändrande för mig. Det är mycket med mig som är annorlunda idag än för ett år sen. På ett bra sätt, det är inga av förändringarna som jag skulle vilja vara utan, men de har varit jobbiga att ta sig igenom.

En mycket stor förändring är att jag har lust att planera min tillvaro. Och jag känner att jag har möjligheten att göra det, vilket jag har saknat rätt länge. Med planera menar jag naturligtvis inte att jag tror att det kommer att bli som jag tänker mig, men jag har intentioner för framtiden.

Jag har satt upp en lista med mina nyårsintentioner på kylskåpet. När jag hade skrivit ner dem vaknade min inre projektledare och började prata SMARTa mål. Så jag har ytterligare en lista, med 10 specifika, mätbara, tidssatta osv mål för 2013.

En av intentionerna är att jag ska facebooka mindre och blogga mer. Den första aktiviteten kommer, förutom att skriva blogginlägg, vara att fundera mer på vad jag vill blogga om.

En annan intention är att jag ska springa Lidingöloppet. Jag tänker mig att jag sprider det på så många ställen som möjligt, så att det blir helt omöjligt att backa ur. Jag ser fram emot det också, det ska bli roligt att träna för det. Jag har inte sprungit sen snön kom, och har byggt upp väldigt mycket längtan efter att komma ut.

Övriga intentioner får jag spara till senare, men det känns som en bra början. Mer springande och mer bloggande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.