Kategorier
Böcker

Trädhus och bokhylleporr

Ett av mina bästa program är Grand Designs som brukar gå på kanal 9. Programledaren Kevin McCloud följer olika spektakulära husbyggen runt om i Storbritannien. Alla är inte fina, men de många är helt underbara. Nästan hela tiden blir jag sugen på att bygga mitt eget fantastiska hus. Sen begränsas jag av brist på idéer, initiativ och kunskap.

Idag leddes jag till ytterligare en inspirationskälla, fotoalbumet Earth and Tree Houses på facebook. Så nu vill jag inte ha bara ett fantastiskt hus, jag vill att det ska antingen vara i ett träd eller nergrävt i marken också.

            

Och i mitt fantastiska, helt unika hus ska jag ha fantastiska, helt unika bokhylleuppsättningar för alla mina böcker också, något som skulle platsa hos Bookshelf Porn.

Och när jag väl har allt det här? Då ska jag krypa upp i min underbara hammock i den ljumma sommarkvällen med en av böckerna från den supersnygga bokhyllan, medan mitt hus slår till ro omkring mig och trädgårdslandets alla svällande och nyttiga växter sväller och fyller sig med nyttigheter, antar jag.

 

4 svar på ”Trädhus och bokhylleporr”

Ja. Och så ska det självklart vara behaglig temperatur ute också. Och en hängmatta att ligga och läsa sina böcker i.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.