Kategorier
Jobb

Nya tider!

Nu startar jag igång min egen verksamhet. Jag arbetar med webbkoncept, användarstudier och projektledning samt med kommunikation.

Jag har senast varit kommunikations- och marknadsansvarig på Sanocore AB. Vill du läsa vad jag har gjort de senaste åren kan du läsa du min krönika över OmVård.se, som har varit mitt största projekt. Förutom det har jag arbetat med konceptutveckling av nya Doktorn.com, projektsamordning och konceptutveckling av Familjedoktorerna.se och nya Gymnasiekvalitet.se (som ännu inte har lanserats) samt användarstudier, kundkontakt och mycket annat för Sanocores egenutvecklade projekt OfficeGame.se.

Jag kommer att fylla på med mer information om vad jag har gjort och vill göra. Och annat som intresserar mig förstås.

Du är mycket välkommen att kontakta mig på mail@kerstinbeckman.se. Du kan också följa min twitter @kerstinb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.