Kategorier
Bo på landet Skrivande

Lego

Jag ska börja skriva om lego tror jag. Eller tåg. Eller legotåg. Tåg fulla av lego. Kanske rymdskepp med legotåg på väg på en oändlig resa genom världsrymdens tomhet.

För hur det än är, funderar man på berättelser om människor och relationer och känslor så dyker många av ens egna relationer och känslor och tankar på människor upp . Och eftersom man inte söker de allra mest okomplicerade historierna om människor och tankar och känslor så är det inte de enklaste tankarna som dyker upp.

Jag tar promenader, fokuserar på frostklädda hus och björkspetsar mot skymningshimlen. Snart ska jag iväg och träna, också en bra hjärnrensare. Och imorgon kanske jag låter hela rasket vila och jagar uppdrag istället. Det är definitivt en bra hjärnrensare, det kräver massa fokus.

Samtidigt njuter jag. Det är en rolig fas. Min stackars huvudperson börjar utkristallisera sig, och också de vedermödor jag tänker låta henne utstå. Hon får det inte lätt, så mycket vet jag redan.

Det här och tystnaden har jag omkring mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.