Att fylla händerna

Ibland lägger hjärnan av lite, eller fylls till såna bredder av massa tankar som snurrar och maler, samtidigt som kroppen inte är på sitt piggaste. Då är det bästa för mig att fylla händerna med små, tydliga, trevliga, välluktande uppgifter. När jag knådar deg, eller jäser bullar, eller slår in kola i oändligt med bakplåtspapper får jag ordning på mina tankar. Och stillhet i min kropp.

Så småningom ska jag göra lite sill och plocka hem en julgran. Och utöver det ska jag försöka tänka bara lite lagom mycket och annars mest vila. Och förstås ta emot horderna av familj som väntas framåt lördag. Men det blir bra, det är jag säker på.

God Jul!

Ernst vörtbröd

Kanelkola

Lussekatter

Polkabräck

 

 

2 kommentarer

  1. Kim M Kimselius

    God Jul och Gott Nytt År. Härliga bilder.
    Kram Kim

    • Kerstin

      Tack så mycket och God Jul och Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Kerstin Beckman

Tema av Anders NorenUpp ↑